SA GIANG IMPORT EXPORT CORPORATION

Sa Giang Shrimp Chips

A characteristic flavor of Vietnamese

Read More

SA GIANG IMPORT EXPORT CORPORATION

RICE PRODUCTS

A characteristic flavor of Vietnamese

Read More

SA GIANG IMPORT EXPORT CORPORATION

MEAT PRODUCTS&
BOTTLED DRINKING WATER

A characteristic flavor of Vietnamese

Read More

SA GIANG IMPORT EXPORT CORPORATION

Sa Giang Shrimp Chips

A characteristic flavor of Vietnamese

Read More
Enjoy taste from nature

Always caring to affirm brand reputation, product quality
Food safety and hygiene to ensure the health of consumers

Product Categories

Sa Giang Shrimp Chips have been well known in Vietnam since the 1960s. Shrimps from the fresh and sea water such as mantis shrimp, spear shrimp, white shrimp, short horned prawn, giant tiger prawn... processed through the hands of skillful workers has brought characteristic taste of Sa Giang Shrimp Chips.
They are very good to have on breakfast, daily meals, easy to cook by any ways such as cooking chicken soup or beef soup or fry with pork, shrimp, egg, vegetables... With key ingredients from rice flour, tapioca starch and seasonings to have better taste characteristics than other products...
Produced from local aquatic water, manufactured in accordance with modern American technology. Products ensure purity by processing through the reverse osmosis RO, sterilized with ozone and UV

News

04
April 2020
(Tiếng Việt) HƯƠNG VỊ ĐẬM ĐÀ TỪ SOUP BÁNH PHỒNG TÔM SA GIANG

(Tiếng Việt) Ở Nam Bộ nói chung và xứ Sa Đéc nói riêng, bánh phồng tôm Sa Giang thường được chiên ăn cùng các món gỏi hoặc ăn chơi. Ngoài ra ta cũng có thể dùng chiếc lò viba ở chế độ Micropower để nướng bánh, trong tíc tắc một phút là ta có ngay những chiếc bánh phồng giòn, xốp, ngậy mùi tôm để dùng.

Bên cạnh đó ta cũng có thể đổi vị cho bữa ăn hàng ngày với món bánh phồng tôm nấu súp, mang lại cảm nhận mới mẻ, thú vị hơn ...